. Ma Ervin napja van.
Strand fazonok, fazon strandok
2013-08-02 09:56:36
Strand fazonok, fazon strandok

Strand fazonok, fazon strandok

Foglalkozásomat tekintve tanár vagyok. Ezen a nyáron úgy döntöttem felidézve iskolás éveimet a szabadságom a Balaton partján töltöm. Délelőtt sportolni járok, aztán bevásárlok, elkészítem a kajámat, kicsit tanulgatok aztán irány a strand.

 

 

 

 

 

 

 

A város Siófok, a hely pedig a városi strand. A strandon belül jól elkülönülő rész a Borsodi Beach névvel fémjelzett, homokos partú, fehér napernyős, igényesen kialakított partszakasz. Egész nap szól a zene, koktélbárok kínálják hűsítő italaikat és 2 lépésre ott a Magyar tenger hűs vize.

A jellemzésből is kiderül kimondottan fiatalokat csábít ez a vagány rész, de a homok, kiváló a kisgyerekes 20-30as éveikben járó családok számára is. Eddig minden rendben is volna, de hát mit csinál az ember gyermeke napozgatás közben? Olvasgat és nézelődik.

Nem tartom magamat sznobnak a konformizmus sem az én lételemem, de a vizuális környezetszennyezést nehezen viselem.

 

Fiatalság mánia

Ha tetszik, ha nem az idő mindenki felett eljár, és ennek örülni kell, hiszen tapasztalat és bölcsesség marad az elmúl évek után – sajnos nem mindenkinek - . El kellene fogadni, hogy közel az 50. születésnapunkhoz már nem lehet babarózsaszín rojtos fürdőruhába bújni. Nem szép látvány, ha a combunkon több a „fodor” mint a ruhán, és a melltartó helyett – ami a legújabb divatnak megfelelően pántnélküli – a pocak tartja a ciciket köldök felett.

 

Közönséges

Vannak látványosságok, amikről az ember képtelen levenni a szemét, de nem csak a szépség ejti rabul a tekintetet. A parti sétányon keresem a megfelelő napozási helyet mikor meglátok egy harmincas éveiben járó „hölgyet” akinek a bikinije egy pornó film forgatás kellékére hasonlított inkább mint strandfelszerelésre. Az igazán szánalmas a látványban az volt, ha jól választ fürdőruhát csinos és szexi lehetett volna, így pedig durván közönségesen festett. A hátul cérna méretű bugyihelyettesítő még az extrém jó fenekű lányoknak sem elfogadható. A szemből is csak pántokkal ellátott rész pedig a gravitáció által lesüllyesztett ciciket még le is lapította.

 

 

Minél kisebb annál jobb

Talán azt gondoljuk, ha két számmal kisebb a fürdőruhánk, akkor vékonyabbnak látszunk? Pici bugyi, pici melltartó és folyamatos igazgatás, ellenőrzés, hogy éppen mi, és honnan buggyan ki. Az itt-ott kibuggyanó hurkácskák és a melltartóba tömködött mellek látványa sem emeli a szerotonin szintünket. Biztosan veszem, hogy viselője is feszélyezve érzi magát és oda vész a strandérzés.

 

A tökéletes

Természetesen nem csak látványtalanságokat látok a strandon. A magyar lányok nagyon szépek és a tökéletes testel megáldottaknak legalább a fele megfelelő bikinit is választ, ami gyönyörködteti a férfi szemeket. Minimális súlyfelesleggel is lehet valaki bombázó a strandon egy tudatosan választott bikiniben. Még az igazán telt hölgyeknek is vannak megfelelő öltözék változatok a strandra.

 

 

Gondolom, most sokan elhúzzák a szájukat és gondolják, gonosz vagyok. Pedig nem. Női magazinok sora mutatja be évről-évre, milyen súlyos hibákat vétünk öltözködésünkkel. A fürdőruha talán a legérzékenyebb része ruhatárunknak, ha csak egy picit oda figyelünk, akkor megóvhatjuk magunkat a nevetséges jelzőtől, környezetünket pedig a megrökönyödéstől.

Nem vagyok sem divatszakértő sem divatdiktátor, de megértem, ha valaki szeretne szépen egyenletesen a lehető legnagyobb felületen lebarnulni. A napon fekve jöhet a tanga és pánt nélküli melltartó. Büfébe vagy mártózni menet pedig miért is ne vehetnénk magunkra egy nagyobb bugyit és akár egy másfazonú cicifixet is.

 

Utoljára frissítve: 2013-08-02 09:57:37

További híreink
Szervezzünk házibulit
Az év vége fele közeledve egyre több az alkalom, hogy bulit szervezhessünk a gyermekeinknek. Itt van mindjárt a halloween, aztán a jön a télapó, karácsony, új év, de a né...
2013-10-28 09:53:00, Hírek, Vélemény Bővebben
Az adrenalin megtalál
Annyiszor gondoltam már rá, hogy leírom életem pár kellemes, meglepő vagy éppen kellemetlen történését. Nem vagyok egy kimondott magamutogató, de az átélt érzések rákénys...
2013-10-12 16:24:06, Hírek, Vélemény Bővebben
Egy pedagógus hálás köszönő levele Orbánhoz
A X. kerületi Hírhatár Online szerkesztősége az egyik közösségi oldalon találta az alábbiakban váltztatás nélkül leközölt nyílt levelet.
2013-09-02 19:13:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>