. Ma Zita napja van.
Hírek a rendőrségtől
2014-02-28 12:59:20
Hírek a rendőrségtől

Hírek a rendőrségtől

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. János 21 éves szigetszentmiklósi lakos ellen.



A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított 2013. augusztus 17-én 23 óra körüli időben egy szigetszentmiklósi sportegyesület által megrendezett rendezvényen- minden előzmény nélkül- lökdösődött és belekötött az ott tartózkodó vendégekbe. Az erőszakos viselkedése miatt a rendezvény szervezője kikísérte őt a helyiségből, ami miatt B. János a férfit hátulról fejbe verte egy műanyag bójával. A bántalmazás következtében a sértett megsérült.

 

Ezt követően a 21 éves férfi 2013. szeptember 15-én a hajnali órákban egy szigethalmi vendéglátóhelyen szóváltásba keveredett két vendéggel, majd mindkét sértettet egy késsel többször megszúrta. A szúrások a két férfi vállát, kézfejét és lapockáját érték.

A szigetszentmiklósi rendőrök B. Jánost elfogták, előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A Ráckevei Járásbíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

A B. János ellen- fogvatartása mellett- folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

 

Utoljára frissítve: 2014-03-02 20:38:22

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>