. Ma Emma napja van.
Nagymamájától csalt ki pénzt
2014-03-02 20:49:28
Nagymamájától csalt ki pénzt

Nagymamájától csalt ki pénzt

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Viktor 23 éves tököli lakos ellen.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013 áprilisától kezdődően – kitalált történetekre hivatkozva - több alkalommal kért kölcsön kisebb-nagyobb összegeket nagymamájától, összesen több mint 300 ezer forintot.

 

Ezen túlmenően az idős nénitől elvette az arany ékszereit, brossait és egy 20 koronás aranypénzt azzal az indokkal, hogy azokról műbizonylatot készíttessen.  A több mint 1 millió forint értékű tárgyakat a gyanúsított zálogházba adta, a nagymamája felé sem az ékszerekkel, sem az azokért kapott pénzzel nem tudott elszámolni.

 

A 23 éves férfit a szigetszentmiklósi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

Forrás:police.hu

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>